Buscar este blog

jueves, 7 de abril de 2016

Trobades 2016: preparant el taller



Ja estan prop les Trobades 2016! El curs passat ens va parèixer molt bona idea reunir-nos per fer manualitats en família i triar la millor de totes per al taller que fem cada any. Ho passàrem molt bé, així que hem repetit.

I hem de dir que lresposta a la convocatòria va ser excel·lent! Un nombrós grup vam passar la vesprada a la biblioteca fent proves i deixant eixir els artistes que portem dins.



Amb moltes ganes de treballar i molt il·lusió vam començar a dibuixar, retallar, apegar, doblegar, inventar... Haviem de compartir eines i materials, perque n'erem molts, però tots vam poder fer una o vàries manualitats.

Ens va cridar molt l'atenció vore quanta imaginació i quanta creativitat tenen els xiquets: els nostres consells i instruccions són útils, però ells tenen idees pròpies i solucions sorprenents. Només cal deixar-los fer i animar-los a crear i divertir-se.



El resultat és molt bo, com podeu vore. Tan bo que ens costa decidir què farem...

Potser una papallona? O un cocodril? Millor una llibreta amb enquadernació de luxe? Titelles per poder jugar amb elles?








Amb les nostres creacions vam fer una xicoteta exposició... però només temporal, que tots volien endur-se a casa la manualitat... i si era amb xuxe, millor!






Gràcies a tots per vindre i participar!!! Amb una col·laboració així, fa goig organitzar tallers i activitats. 

Us esperem a tots el pròxim 17 d'abril, a El Puig. Al taller de l'AMPA podreu fer de nou una d'estes manualitats, amb tot els xiquets i xiquetes de la comarca que s'hi aproparan.





No hay comentarios:

Publicar un comentario