Buscar este blog

martes, 5 de febrero de 2013

AÇO CAL PARAR-HO JA. ATUREM LA LOMQUE


De veritat que últimament ens tenen saturats amb tants retalls, tantes pujades d'impostos i tanta pressió social, per allò de que cal estrényer-se el cinturó, però al final sempre són els mateixos els que patixen les conseqüències, mentres ellos... (no vull entrar en que fan ells, perquè hauria d'estar tres dies escrivint) . 

Supose que a estes altures ja haureu sentit parlar de la llei Lomqe (coneguda també com a llei Wert) ,  cal parar-la i hem de fer-ho ja. Té tant de negatiu i tan poc de positiu.

Sabíeu que desapareix l'educació per a la ciutadania, i la religió i l'educació, en valors són avaluables?. Les autoritats religioses s'ocuparan de les competències en religió i que també es canvia el procés de selecció del Director que serà triat un 50% l'administració (Conselleria) i un 33% el claustre de profesores…Una vegada mes deixen fora als pares.


Amb esta llei pretenen crear cabets que no pensen per si soles, que seguisquen les seues directrius com a simples titelles i això no ho podem consentir. Així que UNIX-TE.. El divendres a la vesprada a les 18:00 en el Salon de Plens de l'Ajuntament d'Alboraia XARRADA i DEBAT sobre la nova llei "i el Dissabte 9 de Febrer a les 18:30 en la plaça de Sant Agustin, manifestació contra la LOMQUE.



Ens quedem mirant o comencem a fer algo per a parar-la????
Comptem amb tu, UNIX-TE a esta LLUITA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario