Buscar este blog

viernes, 20 de enero de 2017

Trobades 2017: cartells seleccionats

Estimades famílies,

Estem preparant la Trobada d'Escoles en Valencià 2017. Enguany serà el diumenge, 2 d'abril, a Albalat dels Sorells

Ja tenim els cartells guardonats dels diferents cicles. Moltes gràcies als i les alumnes participants i als docents que col·laboren any rere any ajudant a què els treballs siguen cada vegada més i més bonics.

Enhorabona per participar i una felicitació molt gran als guanyadors de primària (CEIP Vicent Trenco de Montcada), secundària (IES Rafelbunyol) i, com no, al d'infantil (EI La Milotxa de Puçol) que serà la imatge de la carpeta de la Trobada d'Albalat dels Sorells



Guanyador d'infantil i imatge de la carpeta de la Trobada d'Albalat dels Sorells




Guanyador de primària

Guanyador de secundària


Arribar al lliurament de comarca ja és tot un èxit. Especialment, quan la participació és nombrosa i el nivell dels cartells presentats, molt alt.












Però a la nostra escola també hi ha grans artistes. A l'entrada del centre podeu veure els cartells seleccionats de cada classe i de tota l'escola:



Cartell representant de la nostra escola

Els treballs dels nostres artistes


Enhorabona per eixos dibuixos tan bonics!! La tria del cartell marca el principi del compte enrere cap a les Trobades de la comarca. Ja estem en marxa!! Prompte rebreu les paperetes de la rifa i informació sobre la compra de samarretes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario